Reactie plaatsen

Reacties

FritsEllen
4 jaar geleden

Jullie hebben een mooie website met veel informatie. Petje af. Ik zag trouwens bij jullie foto's uit Limburg dat jullie bij ons op de hoek zijn geweest van ons woonadres :) Grappig. Ik kom hier zeker vaker een bezoekje brengen.
Groetjes, Frits en Ellen
www.fritsellen.com

Ronald
5 jaar geleden

Met veel belangstelling diverse delen van jullie website gelezen.

Jan Jaarsma
5 jaar geleden

Hoi,

We hebben een link naar jullie website op onze site geplaatst. Hopelijk hebben jullie daar geen bezwaar tegen? We hebben zelf ook genoten van jullie site en willen de info gebruiken als wij zelf naar Griekenland gaan.

Jan en Agnes
HTTP://camperoppad.com

Ewoud Heuvelman
5 jaar geleden

Hallo Jan en Agnes,

Prima dat jullie een link op je website hebben geplaatst. Ik zal jullie site ook bij 'camperverhalen' op onze site zetten. Wij wensen jullie een mooie reis naar Griekenland toe.

Ewoud en Hanna

Sara van Kolsbergen
5 jaar geleden

ik vind het echt een hele slechte website. ga naar school en leer Nederlands. ik vind jou echt heel raar.

Kees en Mariëtte
5 jaar geleden

Sorry, ik heb net de pdf van het routeboek gevonden.

Mariëtte en Kees
5 jaar geleden

Hallo allebei, wat een werkelijk prachtige site hebben jullie! We gaan half januari naar Spanje en Portugal, dus die verhalen hebben we eerst gelezen. Wat een info!! Kunt U ons het routeboek doormailen, dit zou ons zeer helpen. We zullen ook de andere verhalen met grote interesse lezen. Nogmaals, dank voor Uw prachtige site en nog veel camperplezier gewenst in dit nieuwe jaar.

Smithk541
6 jaar geleden

I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before. akbkbafakafeaekd

Adriaan van den Bos
6 jaar geleden

Jullie hebben een prachtige site met veel nuttige informatie. Ik heb naar Griekenland gekeken, omdat wij ook in 2017 een reis hebben gemaakt naar Griekenland. Ook het te downloaden route boek is zeer fraai. Complimenten hoor en ik zal jullie site zeker weer bezoeken. Wij hebben zelf ook een site, met de focus op fotografie: http://www.avdbos.com. Hier is ook een speciale folder van onze camperreizen (wij zijn beginners). Hartelijk groet en een mooi camperjaar gewenst. Mvg, Adriaan

Ewoud Heuvelman
6 jaar geleden

Hallo Marianne,
Leuk te horen dat het verhaal gewaardeerd wordt. Als er op de camperplaats bepaalde service is, geef ik dat in het routeboek aan als T (=toilet lozen), W (= water innemen) en E (= elektriciteit). Deze voorzieningen zijn schaars in Griekenland. Met zonnepanelen valt elektriciteit wel te regelen. Water vind je vaak langs het strand maar ook de stadsfonteinen zijn soms prima te gebruiken. Lozen van water doe ik in het riool, Toilet lozen is een verhaal apart. Op de stranden heb je soms een openbaar toilet, de keren dat we op een camping staan, kan het in de speciale loosput maar een enkele keer gebruik ik een stortplaats voor afval (daar heb je in Griekenland er meer van dan je verwacht :-) )

Marianne
7 jaar geleden

Dag,

Prachtig verhaal en mooi en handige download erbij. Wel vraag ik me af of op al die camperplaatsen gelegenheid was om water te tanken, lozen en een mogelijkheid om het chemisch toilet te legen. Hoe en waar hebben jullie dat steeds gedaan?